Brewarrina

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Brewarrina in Brewarrina (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Brewarrina. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Brewarrina.
vlag van Australië
Vliegveld: Brewarrina
IATA code: BWQ
ICAO code: YBRW
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16055 kilometer vliegen naar Brewarrina in Brewarrina. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Brewarrina is Australia/Sydney en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Brewarrina op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Brewarrina in Brewarrina (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Brewarrina in Brewarrina (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Brewarrina, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 26
broken clouds
24/19°C 19 km/h, ENE 33% 762.07 mmHg
tue sep 27
scattered clouds
27/16°C 35 km/h, W 32% 756.81 mmHg
wed sep 28
broken clouds
18/13°C 35 km/h, W 52% 759.81 mmHg
thu sep 29
sky is clear
22/16°C 21 km/h, SSW 38% 762.07 mmHg
fri sep 30
broken clouds
23/17°C 26 km/h, SE 44% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.