Bridgetown

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Grantley Adams International in Bridgetown (Barbados). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bridgetown. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bridgetown.
vlag van Barbados
Vliegveld: Grantley Adams International
IATA code: BGI
ICAO code: TBPB
Hoofdstad van Barbados: Bridgetown

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7120 kilometer vliegen naar Grantley Adams International in Bridgetown. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bridgetown is America/Barbados en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Grantley Adams International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Grantley Adams International in Bridgetown (Barbados). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Grantley Adams International in Bridgetown (Barbados). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Bridgetown, BB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
moderate rain
30/28°C 26 km/h, E 77% 761.31 mmHg
fri jul 19
moderate rain
29/28°C 26 km/h, ESE 75% 762.07 mmHg
sat jul 20
light rain
29/28°C 34 km/h, E 74% 762.82 mmHg
sun jul 21
light rain
29/28°C 26 km/h, ENE 66% 761.31 mmHg
mon jul 22
light rain
28/28°C 24 km/h, ESE 73% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Barbados

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BBD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Barbados is 115 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Barbados te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-245 of 00-245.