Bromont

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bromont in Bromont (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bromont. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bromont.
vlag van Canada
Vliegveld: Bromont
IATA code: ZBM
ICAO code: CZBM
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5458 kilometer vliegen naar Bromont in Bromont. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bromont is America/Montreal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bromont op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bromont in Bromont (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bromont in Bromont (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Bromont, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
moderate rain
20/16°C 10 km/h, ESE 78% 762.82 mmHg
sun jun 23
heavy intensity rain
19/20°C 24 km/h, SSW 98% 750.81 mmHg
mon jun 24
moderate rain
19/15°C 22 km/h, SW 77% 748.56 mmHg
tue jun 25
light rain
23/20°C 12 km/h, W 63% 756.81 mmHg
wed jun 26
moderate rain
25/19°C 22 km/h, WSW 68% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.