Buffalo Narrows

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Buffalo Narrows in Buffalo Narrows (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Buffalo Narrows. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Buffalo Narrows.
vlag van Canada
Vliegveld: Buffalo Narrows
IATA code: YVT
ICAO code: CYVT
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6526 kilometer vliegen naar Buffalo Narrows in Buffalo Narrows. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Buffalo Narrows is America/Regina en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Buffalo Narrows op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Buffalo Narrows in Buffalo Narrows (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Buffalo Narrows in Buffalo Narrows (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Buffalo Narrows, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
2/3°C 20 km/h, ENE 99% 759.81 mmHg
mon may 20
light rain
3/2°C 22 km/h, NNE 99% 762.07 mmHg
tue may 21
overcast clouds
2/3°C 19 km/h, ENE 95% 762.82 mmHg
wed may 22
light rain
4/7°C 17 km/h, NE 81% 764.32 mmHg
thu may 23
broken clouds
6/7°C 13 km/h, S 66% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.