Bukoba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bukoba in Bukoba (Tanzania). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bukoba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bukoba.
vlag van Tanzania
Vliegveld: Bukoba
IATA code: BKZ
ICAO code: HTBU
Hoofdstad van Tanzania: Dodoma

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6475 kilometer vliegen naar Bukoba in Bukoba. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bukoba is Africa/Dar_es_Salaam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bukoba op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bukoba in Bukoba (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bukoba in Bukoba (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Bukoba, TZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
broken clouds
25/20°C 14 km/h, SE 51% 759.81 mmHg
fri sep 30
overcast clouds
25/22°C 11 km/h, NW 52% 759.06 mmHg
sat oct 1
light rain
26/21°C 12 km/h, ENE 50% 759.81 mmHg
sun oct 2
light rain
26/22°C 12 km/h, E 53% 759.81 mmHg
mon oct 3
light rain
26/21°C 14 km/h, E 50% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tanzania

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode TZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tanzania is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tanzania te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +255 of 00255.