Bundi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bundi in Bundi (Papoea-Nieuw-Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bundi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bundi.
vlag van Papoea-Nieuw-Guinea
Vliegveld: Bundi
IATA code: BNT
ICAO code:
Hoofdstad van Papoea-Nieuw-Guinea: Port Moresby

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13716 kilometer vliegen naar Bundi in Bundi. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bundi is Pacific/Port_Moresby en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bundi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bundi in Bundi (Papoea-Nieuw-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bundi in Bundi (Papoea-Nieuw-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Būndi, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
light rain
33/29°C 11 km/h, SW 51% 755.31 mmHg
sun sep 24
light rain
33/27°C 12 km/h, WNW 53% 755.31 mmHg
mon sep 25
light rain
32/27°C 13 km/h, W 55% 755.31 mmHg
tue sep 26
light rain
32/28°C 12 km/h, NNW 55% 755.31 mmHg
wed sep 27
scattered clouds
34/29°C 13 km/h, NNE 44% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Papoea-Nieuw-Guinea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kina. Valutacode PGK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Papoea-Nieuw-Guinea is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Papoea-Nieuw-Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +675 of 00675.