Buri Ram

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Buri Ram in Buri Ram (Thailand). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Buri Ram. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Buri Ram.
vlag van Thailand
Vliegveld: Buri Ram
IATA code: BFV
ICAO code: VTUO
Hoofdstad van Thailand: Bangkok

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9236 kilometer vliegen naar Buri Ram in Buri Ram. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Buri Ram is Asia/Bangkok en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Buri Ram op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Buri Ram in Buri Ram (Thailand). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Buri Ram in Buri Ram (Thailand). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Buriram, TH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
moderate rain
32/29°C 23 km/h, WSW 51% 752.31 mmHg
fri jul 1
light rain
34/28°C 24 km/h, W 44% 752.31 mmHg
sat jul 2
light rain
33/28°C 30 km/h, W 45% 750.81 mmHg
sun jul 3
overcast clouds
29/27°C 29 km/h, WSW 60% 751.56 mmHg
mon jul 4
light rain
31/27°C 27 km/h, WSW 55% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Thailand

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Baht. Valutacode THB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Thailand is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Thailand te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +66 of 0066.

Comments are closed.