Butare

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Butare in Butare (Rwanda). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Butare. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Butare.
vlag van Rwanda
Vliegveld: Butare
IATA code: BTQ
ICAO code:
Hoofdstad van Rwanda: Kigali

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6540 kilometer vliegen naar Butare in Butare. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Butare is Africa/Kigali en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Butare op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Butare in Butare (Rwanda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Butare in Butare (Rwanda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Butare, RW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
few clouds
22/14°C 8 km/h, SE 57% 762.07 mmHg
sat may 25
light rain
23/16°C 8 km/h, ESE 52% 762.07 mmHg
sun may 26
moderate rain
23/16°C 6 km/h, SSE 61% 762.07 mmHg
mon may 27
moderate rain
21/15°C 6 km/h, W 76% 762.82 mmHg
tue may 28
moderate rain
21/14°C 8 km/h, SE 78% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rwanda

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode RWF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rwanda is 230 V en stekkers hebben de code C / J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rwanda te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +250 of 00250.