Cabimas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Oro Negro in Cabimas (Venezuela). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cabimas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cabimas.
vlag van Venezuela
Vliegveld: Oro Negro
IATA code: CBS
ICAO code: SVON
Hoofdstad van Venezuela: Caracas

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8158 kilometer vliegen naar Oro Negro in Cabimas. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cabimas is America/Caracas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Oro Negro op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Oro Negro in Cabimas (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Oro Negro in Cabimas (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Cabimas, VE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
moderate rain
30/28°C 21 km/h, NNE 70% 759.06 mmHg
sun jun 11
moderate rain
29/27°C 20 km/h, NNE 76% 759.06 mmHg
mon jun 12
moderate rain
30/28°C 14 km/h, N 68% 759.06 mmHg
tue jun 13
light rain
30/28°C 23 km/h, N 68% 758.31 mmHg
wed jun 14
light rain
30/29°C 14 km/h, SSE 72% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Venezuela

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Bolivar. Valutacode VEF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Venezuela is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Venezuela te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +58 of 0058.