Cabinda

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cabinda in Cabinda (Angola). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cabinda. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cabinda.
vlag van Angola
Vliegveld: Cabinda
IATA code: CAB
ICAO code: FNCA
Hoofdstad van Angola: Luanda

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6476 kilometer vliegen naar Cabinda in Cabinda. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cabinda is Africa/Luanda en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cabinda op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cabinda in Cabinda (Angola). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cabinda in Cabinda (Angola). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Cabinda, AO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
overcast clouds
25/24°C 17 km/h, SW 74% 759.06 mmHg
mon sep 26
overcast clouds
26/24°C 16 km/h, SW 72% 759.06 mmHg
tue sep 27
light rain
25/23°C 18 km/h, SW 72% 759.81 mmHg
wed sep 28
light rain
26/23°C 18 km/h, SSW 64% 759.81 mmHg
thu sep 29
broken clouds
26/24°C 17 km/h, WNW 61% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Angola

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kwanza. Valutacode AOA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Angola is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Angola te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +244 of 00244.