Cabo Rojo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cabo Rojo in Cabo Rojo (Dominicaanse Republiek). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cabo Rojo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cabo Rojo.
vlag van Dominicaanse Republiek
Vliegveld: Cabo Rojo
IATA code: CBJ
ICAO code:
Hoofdstad van Dominicaanse Republiek: Santo Domingo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7522 kilometer vliegen naar Cabo Rojo in Cabo Rojo. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cabo Rojo is America/Santo_Domingo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cabo Rojo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cabo Rojo in Cabo Rojo (Dominicaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cabo Rojo in Cabo Rojo (Dominicaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Cabo Rojo, PR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
30/27°C 24 km/h, SSE 67% 761.31 mmHg
mon may 20
light rain
30/27°C 30 km/h, SE 67% 760.56 mmHg
tue may 21
light rain
30/27°C 27 km/h, SE 66% 760.56 mmHg
wed may 22
moderate rain
28/23°C 24 km/h, SE 77% 762.82 mmHg
thu may 23
light rain
27/27°C 33 km/h, SE 80% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Dominicaanse Republiek

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode DOP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Dominicaanse Republiek is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Dominicaanse Republiek te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer ++1-809 and 1-829 of 00+1-809 and 1-829.