Cagayan De Sulu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cagayan De Sulu in Cagayan De Sulu (Filipijnen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cagayan De Sulu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cagayan De Sulu.
vlag van Filipijnen
Vliegveld: Cagayan De Sulu
IATA code: CDY
ICAO code: RPMU
Hoofdstad van Filipijnen: Manila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10950 kilometer vliegen naar Cagayan De Sulu in Cagayan De Sulu. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cagayan De Sulu is Asia/Manila en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cagayan De Sulu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cagayan De Sulu in Cagayan De Sulu (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cagayan De Sulu in Cagayan De Sulu (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Filipijnen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode PHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Filipijnen is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Filipijnen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +63 of 0063.