Cahors

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Laberandie in Cahors (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cahors. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cahors.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Laberandie
IATA code: ZAO
ICAO code: LFCC
Hoofdstad van Frankrijk: Paris

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 907 kilometer vliegen naar Laberandie in Cahors. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cahors is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Laberandie op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Laberandie in Cahors (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Laberandie in Cahors (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Arrondissement de Cahors, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
overcast clouds
21/16°C 7 km/h, NNW 46% 761.31 mmHg
sun jul 14
overcast clouds
26/18°C 10 km/h, WNW 44% 759.06 mmHg
mon jul 15
broken clouds
28/18°C 17 km/h, WNW 56% 758.31 mmHg
tue jul 16
broken clouds
25/19°C 11 km/h, N 45% 764.32 mmHg
wed jul 17
light rain
27/22°C 7 km/h, ENE 60% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.