Caia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Caia in Caia (Mozambique). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Caia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Caia.
vlag van Mozambique
Vliegveld: Caia
IATA code: CMZ
ICAO code:
Hoofdstad van Mozambique: Maputo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8343 kilometer vliegen naar Caia in Caia. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Caia is Africa/Maputo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Caia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Caia in Caia (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Caia in Caia (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Caia, PT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
scattered clouds
19/10°C 24 km/h, W 42% 759.06 mmHg
mon may 20
few clouds
20/11°C 22 km/h, WNW 36% 759.81 mmHg
tue may 21
broken clouds
20/10°C 25 km/h, W 37% 762.82 mmHg
wed may 22
overcast clouds
20/10°C 20 km/h, WNW 34% 763.57 mmHg
thu may 23
sky is clear
22/15°C 10 km/h, N 27% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mozambique

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Metical. Valutacode MZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mozambique is 220 V en stekkers hebben de code C / F / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mozambique te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +258 of 00258.