Cajamarca

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cajamarca in Cajamarca (Peru). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cajamarca. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cajamarca.
vlag van Peru
Vliegveld: Cajamarca
IATA code: CJA
ICAO code: SPJB
Hoofdstad van Peru: Lima

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10180 kilometer vliegen naar Cajamarca in Cajamarca. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cajamarca is America/Lima en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cajamarca op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cajamarca in Cajamarca (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cajamarca in Cajamarca (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Cajamarca, PE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
light rain
19/12°C 7 km/h, E 55% 765.82 mmHg
sun jun 16
light rain
20/11°C 10 km/h, ENE 48% 761.31 mmHg
mon jun 17
light rain
20/11°C 12 km/h, ENE 52% 760.56 mmHg
tue jun 18
moderate rain
18/11°C 8 km/h, SW 66% 759.81 mmHg
wed jun 19
light rain
19/12°C 9 km/h, WSW 49% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Peru

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Sol. Valutacode PEN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Peru is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Peru te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +51 of 0051.