Calabar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Calabar in Calabar (Nigeria). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Calabar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Calabar.
vlag van Nigeria
Vliegveld: Calabar
IATA code: CBQ
ICAO code: DNCA
Hoofdstad van Nigeria: Abuja

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5274 kilometer vliegen naar Calabar in Calabar. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Calabar is Africa/Lagos en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Calabar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Calabar in Calabar (Nigeria). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Calabar in Calabar (Nigeria). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 21, 2024 - Sun
Calabar, NG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
moderate rain
29/25°C 11 km/h, SW 70% 756.81 mmHg
tue apr 23
light rain
27/26°C 13 km/h, S 76% 757.56 mmHg
wed apr 24
overcast clouds
32/27°C 13 km/h, SSW 61% 757.56 mmHg
thu apr 25
light rain
33/27°C 14 km/h, S 54% 756.81 mmHg
fri apr 26
light rain
34/27°C 12 km/h, SSW 52% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nigeria

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Naira. Valutacode NGN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nigeria is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nigeria te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +234 of 00234.