Calama

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Loa in Calama (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Calama. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Calama.
vlag van Chili
Vliegveld: El Loa
IATA code: CJC
ICAO code: SCCF
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10928 kilometer vliegen naar El Loa in Calama. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Calama is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Loa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Loa in Calama (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Loa in Calama (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Calama, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
sky is clear
24/11°C 24 km/h, WSW 4% 759.81 mmHg
sat jun 3
sky is clear
22/11°C 22 km/h, WSW 6% 760.56 mmHg
sun jun 4
sky is clear
23/11°C 22 km/h, WSW 4% 759.81 mmHg
mon jun 5
sky is clear
22/11°C 21 km/h, W 5% 761.31 mmHg
tue jun 6
sky is clear
21/10°C 20 km/h, W 6% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.