Caledonia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Caledonia in Caledonia (Panama). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Caledonia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Caledonia.
vlag van Panama
Vliegveld: Caledonia
IATA code: CDE
ICAO code:
Hoofdstad van Panama: Panama City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8753 kilometer vliegen naar Caledonia in Caledonia. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Caledonia is America/Panama en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Caledonia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Caledonia in Caledonia (Panama). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Caledonia in Caledonia (Panama). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Caledonia, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
moderate rain
19/13°C 16 km/h, SW 51% 762.82 mmHg
mon may 20
moderate rain
23/19°C 28 km/h, SW 81% 757.56 mmHg
tue may 21
heavy intensity rain
23/21°C 38 km/h, S 75% 755.31 mmHg
wed may 22
light rain
18/11°C 27 km/h, SW 66% 756.06 mmHg
thu may 23
sky is clear
19/13°C 15 km/h, SE 59% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Panama

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Balboa. Valutacode PAB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Panama is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Panama te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +507 of 00507.