Caleta Olivia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Caleta Olivia in Caleta Olivia (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Caleta Olivia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Caleta Olivia.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Caleta Olivia
IATA code: CVI
ICAO code:
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12940 kilometer vliegen naar Caleta Olivia in Caleta Olivia. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Caleta Olivia is America/Argentina/Rio_Gallegos en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Caleta Olivia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Caleta Olivia in Caleta Olivia (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Caleta Olivia in Caleta Olivia (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Caleta Olivia, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
scattered clouds
10/9°C 22 km/h, W 67% 748.56 mmHg
thu jun 13
light rain
7/7°C 30 km/h, SSE 91% 744.06 mmHg
fri jun 14
sky is clear
8/6°C 28 km/h, WSW 70% 751.56 mmHg
sat jun 15
overcast clouds
7/7°C 35 km/h, W 59% 758.31 mmHg
sun jun 16
sky is clear
7/7°C 30 km/h, WSW 62% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.