Camaguey

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ign Agramonte International in Camaguey (Cuba). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Camaguey. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Camaguey.
vlag van Cuba
Vliegveld: Ign Agramonte International
IATA code: CMW
ICAO code: MUCM
Hoofdstad van Cuba: Havana

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7647 kilometer vliegen naar Ign Agramonte International in Camaguey. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Camaguey is America/Havana en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ign Agramonte International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ign Agramonte International in Camaguey (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ign Agramonte International in Camaguey (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 14, 2022 - Sun
Camagüey, CU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun aug 14
light rain
33/24°C 12 km/h, SW 46% 761.31 mmHg
mon aug 15
moderate rain
34/24°C 11 km/h, ESE 46% 759.81 mmHg
tue aug 16
light rain
34/24°C 10 km/h, E 44% 760.56 mmHg
wed aug 17
moderate rain
34/24°C 11 km/h, NNW 46% 761.31 mmHg
thu aug 18
light rain
34/25°C 14 km/h, NE 48% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cuba

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CUP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cuba is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cuba te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +53 of 0053.