Cambridge Bay

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cambridge Bay in Cambridge Bay (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cambridge Bay. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cambridge Bay.
vlag van Canada
Vliegveld: Cambridge Bay
IATA code: YCB
ICAO code: CYCB
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5372 kilometer vliegen naar Cambridge Bay in Cambridge Bay. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cambridge Bay is America/Cambridge_Bay en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cambridge Bay op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cambridge Bay in Cambridge Bay (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cambridge Bay in Cambridge Bay (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Cambridge Bay, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
14/15°C 39 km/h, SE 41% 758.31 mmHg
fri jul 19
light rain
12/10°C 35 km/h, WNW 63% 760.56 mmHg
sat jul 20
scattered clouds
14/12°C 26 km/h, WNW 57% 765.82 mmHg
sun jul 21
overcast clouds
17/15°C 14 km/h, W 48% 765.82 mmHg
mon jul 22
broken clouds
15/14°C 34 km/h, WNW 60% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.