Campeche

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Campeche International in Campeche (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Campeche. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Campeche.
vlag van Mexico
Vliegveld: Campeche International
IATA code: CPE
ICAO code: MMCP
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8623 kilometer vliegen naar Campeche International in Campeche. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Campeche is America/Merida en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Campeche International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Campeche International in Campeche (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Campeche International in Campeche (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Campeche, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
29/24°C 10 km/h, ESE 73% 756.06 mmHg
sun jun 16
moderate rain
30/24°C 10 km/h, ESE 76% 755.31 mmHg
mon jun 17
moderate rain
29/23°C 8 km/h, ESE 90% 753.06 mmHg
tue jun 18
light rain
27/24°C 8 km/h, SSE 82% 753.81 mmHg
wed jun 19
light rain
31/25°C 9 km/h, E 63% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.