Campina Grande

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Joao Suassuna in Campina Grande (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Campina Grande. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Campina Grande.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Joao Suassuna
IATA code: CPV
ICAO code: SBKG
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7662 kilometer vliegen naar Joao Suassuna in Campina Grande. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Campina Grande is America/Fortaleza en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Joao Suassuna op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Joao Suassuna in Campina Grande (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Joao Suassuna in Campina Grande (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Campina Grande, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
light rain
27/19°C 26 km/h, SE 57% 762.07 mmHg
thu jun 13
light rain
27/20°C 23 km/h, ESE 53% 762.07 mmHg
fri jun 14
light rain
24/19°C 24 km/h, ESE 77% 762.82 mmHg
sat jun 15
moderate rain
24/19°C 27 km/h, SE 81% 762.07 mmHg
sun jun 16
light rain
23/19°C 22 km/h, ESE 84% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.