Campinas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International in Campinas (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Campinas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Campinas.
vlag van Brazilië
Vliegveld: International
IATA code: CPQ
ICAO code: SDAM
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9750 kilometer vliegen naar International in Campinas. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Campinas is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International in Campinas (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International in Campinas (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Campinas, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
broken clouds
26/17°C 18 km/h, NNW 34% 762.82 mmHg
sun jun 23
broken clouds
28/19°C 18 km/h, N 32% 762.07 mmHg
mon jun 24
sky is clear
29/18°C 20 km/h, ESE 30% 761.31 mmHg
tue jun 25
sky is clear
27/18°C 19 km/h, ESE 44% 762.07 mmHg
wed jun 26
scattered clouds
30/20°C 33 km/h, NW 29% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.