Campo Grande

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International Airport Campo Grande in Campo Grande (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Campo Grande. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Campo Grande.
vlag van Brazilië
Vliegveld: International Airport Campo Grande
IATA code: CGR
ICAO code: SBCG
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9913 kilometer vliegen naar International Airport Campo Grande in Campo Grande. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Campo Grande is America/Campo_Grande en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International Airport Campo Grande op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International Airport Campo Grande in Campo Grande (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International Airport Campo Grande in Campo Grande (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Campo Grande, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
sky is clear
29/21°C 17 km/h, N 37% 763.57 mmHg
sun jun 11
light rain
29/20°C 17 km/h, NW 36% 761.31 mmHg
mon jun 12
moderate rain
19/14°C 15 km/h, WSW 90% 763.57 mmHg
tue jun 13
light rain
10/9°C 14 km/h, SSW 93% 768.07 mmHg
wed jun 14
light rain
10/8°C 10 km/h, SSW 93% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.