Canberra

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Canberra in Canberra (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Canberra. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Canberra.
vlag van Australië
Vliegveld: Canberra
IATA code: CBR
ICAO code: YSCB
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16642 kilometer vliegen naar Canberra in Canberra. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Canberra is Australia/Sydney en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Canberra op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Canberra in Canberra (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Canberra in Canberra (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 14, 2022 - Sun
Canberra, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 15
broken clouds
9/6°C 27 km/h, WNW 65% 756.06 mmHg
tue aug 16
broken clouds
11/3°C 19 km/h, WNW 57% 757.56 mmHg
wed aug 17
overcast clouds
14/6°C 13 km/h, NNW 51% 762.82 mmHg
thu aug 18
light rain
16/10°C 24 km/h, NW 50% 758.31 mmHg
fri aug 19
moderate rain
7/6°C 29 km/h, NW 71% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.