Canouan Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Canouan Island in Canouan Island (Saint Vincent en de Grenadines). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Canouan Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Canouan Island.
vlag van Saint Vincent en de Grenadines
Vliegveld: Canouan Island
IATA code: CIW
ICAO code: TVSC
Hoofdstad van Saint Vincent en de Grenadines: Kingstown

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7276 kilometer vliegen naar Canouan Island in Canouan Island. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Canouan Island is America/St_Vincent en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Canouan Island op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Canouan Island in Canouan Island (Saint Vincent en de Grenadines). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Canouan Island in Canouan Island (Saint Vincent en de Grenadines). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saint Vincent en de Grenadines

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode XCD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saint Vincent en de Grenadines is 110 V / 230 V en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saint Vincent en de Grenadines te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-783 of 00-783.