Cape Dorset

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cape Dorset in Cape Dorset (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cape Dorset. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cape Dorset.
vlag van Canada
Vliegveld: Cape Dorset
IATA code: YTE
ICAO code: CYTE
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4577 kilometer vliegen naar Cape Dorset in Cape Dorset. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cape Dorset is America/Iqaluit en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cape Dorset op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cape Dorset in Cape Dorset (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cape Dorset in Cape Dorset (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Cape Dorset, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
overcast clouds
-6/-11°C 34 km/h, NNE 75% 761.31 mmHg
mon apr 15
sky is clear
-6/-13°C 27 km/h, NNE 71% 762.82 mmHg
tue apr 16
few clouds
-6/-11°C 12 km/h, N 74% 768.07 mmHg
wed apr 17
light snow
-3/-8°C 16 km/h, WSW 83% 766.57 mmHg
thu apr 18
broken clouds
-8/-16°C 10 km/h, NW 74% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.