Caracas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Simon Bolivar International Airport in Caracas (Venezuela). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Caracas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Caracas.
vlag van Venezuela
Vliegveld: Simon Bolivar International Airport
IATA code: CCS
ICAO code: SVMI
Hoofdstad van Venezuela: Caracas

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7841 kilometer vliegen naar Simon Bolivar International Airport in Caracas. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Caracas is America/Caracas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Simon Bolivar International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Simon Bolivar International Airport in Caracas (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Simon Bolivar International Airport in Caracas (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Caracas, VE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
light rain
27/20°C 7 km/h, SSE 66% 763.57 mmHg
sun jun 11
moderate rain
28/20°C 5 km/h, SSE 56% 761.31 mmHg
mon jun 12
light rain
25/20°C 8 km/h, SSE 79% 762.07 mmHg
tue jun 13
moderate rain
26/20°C 6 km/h, SSE 67% 762.07 mmHg
wed jun 14
light rain
26/20°C 9 km/h, SSE 59% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Venezuela

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Bolivar. Valutacode VEF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Venezuela is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Venezuela te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +58 of 0058.