Caruaru

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Caruaru in Caruaru (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Caruaru. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Caruaru.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Caruaru
IATA code: CAU
ICAO code: SNRU
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7761 kilometer vliegen naar Caruaru in Caruaru. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Caruaru is America/Recife en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Caruaru op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Caruaru in Caruaru (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Caruaru in Caruaru (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Caruaru, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
few clouds
26/16°C 23 km/h, SE 47% 762.82 mmHg
wed sep 28
sky is clear
27/18°C 21 km/h, ESE 51% 762.07 mmHg
thu sep 29
broken clouds
28/17°C 18 km/h, ESE 45% 761.31 mmHg
fri sep 30
overcast clouds
28/17°C 22 km/h, SE 42% 760.56 mmHg
sat oct 1
few clouds
28/17°C 24 km/h, SE 44% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.