Carupano

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Carupano in Carupano (Venezuela). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Carupano. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Carupano.
vlag van Venezuela
Vliegveld: Carupano
IATA code: CUP
ICAO code: SVCP
Hoofdstad van Venezuela: Caracas

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7585 kilometer vliegen naar Carupano in Carupano. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Carupano is America/Caracas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Carupano op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Carupano in Carupano (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Carupano in Carupano (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Carupano, VE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
overcast clouds
30/26°C 25 km/h, ENE 66% 759.81 mmHg
mon may 20
broken clouds
30/26°C 21 km/h, E 67% 759.06 mmHg
tue may 21
broken clouds
31/26°C 23 km/h, ENE 67% 759.06 mmHg
wed may 22
overcast clouds
30/25°C 23 km/h, ENE 66% 760.56 mmHg
thu may 23
overcast clouds
30/25°C 23 km/h, ENE 67% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Venezuela

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Bolivar. Valutacode VEF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Venezuela is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Venezuela te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +58 of 0058.