Carutapera

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Carutapera in Carutapera (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Carutapera. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Carutapera.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Carutapera
IATA code: CTP
ICAO code: SNCP
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7598 kilometer vliegen naar Carutapera in Carutapera. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Carutapera is America/Fortaleza en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Carutapera op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Carutapera in Carutapera (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Carutapera in Carutapera (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Carutapera, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
light rain
32/25°C 15 km/h, ENE 47% 760.56 mmHg
sun jul 21
light rain
31/25°C 19 km/h, E 53% 760.56 mmHg
mon jul 22
light rain
29/25°C 20 km/h, E 67% 761.31 mmHg
tue jul 23
light rain
28/26°C 18 km/h, E 82% 762.07 mmHg
wed jul 24
light rain
28/26°C 17 km/h, E 83% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.