Cat Lake

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cat Lake in Cat Lake (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cat Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cat Lake.
vlag van Canada
Vliegveld: Cat Lake
IATA code: YAC
ICAO code: CYAC
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6083 kilometer vliegen naar Cat Lake in Cat Lake. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cat Lake is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cat Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cat Lake in Cat Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cat Lake in Cat Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Cat Lake, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
overcast clouds
14/9°C 21 km/h, WSW 65% 750.81 mmHg
thu jun 13
overcast clouds
16/6°C 22 km/h, NNW 30% 755.31 mmHg
fri jun 14
overcast clouds
16/12°C 12 km/h, SW 42% 762.82 mmHg
sat jun 15
light rain
22/16°C 23 km/h, SSW 57% 756.06 mmHg
sun jun 16
light rain
18/16°C 32 km/h, SW 83% 745.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.