Catamarca

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Catamarca in Catamarca (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Catamarca. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Catamarca.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Catamarca
IATA code: CTC
ICAO code: SANC
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11277 kilometer vliegen naar Catamarca in Catamarca. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Catamarca is America/Argentina/Catamarca en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Catamarca op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Catamarca in Catamarca (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Catamarca in Catamarca (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
San Fernando del Valle de Catamarca, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
broken clouds
14/9°C 11 km/h, NNE 43% 762.82 mmHg
sun jul 21
broken clouds
12/9°C 24 km/h, SSW 65% 766.57 mmHg
mon jul 22
sky is clear
19/12°C 11 km/h, NNE 37% 764.32 mmHg
tue jul 23
sky is clear
22/15°C 12 km/h, NNE 37% 759.06 mmHg
wed jul 24
sky is clear
20/15°C 36 km/h, SSW 47% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.