Cauayan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cauayan in Cauayan (Filipijnen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cauayan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cauayan.
vlag van Filipijnen
Vliegveld: Cauayan
IATA code: CYZ
ICAO code: RPUY
Hoofdstad van Filipijnen: Manila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10230 kilometer vliegen naar Cauayan in Cauayan. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cauayan is Asia/Manila en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cauayan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cauayan in Cauayan (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cauayan in Cauayan (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Cauayan, PH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
moderate rain
29/27°C 15 km/h, WSW 71% 756.81 mmHg
wed jun 7
light rain
29/27°C 14 km/h, WSW 72% 758.31 mmHg
thu jun 8
light rain
30/27°C 17 km/h, W 71% 757.56 mmHg
fri jun 9
light rain
30/27°C 18 km/h, WSW 71% 756.06 mmHg
sat jun 10
light rain
30/26°C 19 km/h, SW 72% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Filipijnen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode PHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Filipijnen is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Filipijnen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +63 of 0063.