Cebu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mactan-Cebu International in Cebu (Filipijnen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cebu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cebu.
vlag van Filipijnen
Vliegveld: Mactan-Cebu International
IATA code: CEB
ICAO code: RPMC
Hoofdstad van Filipijnen: Manila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10979 kilometer vliegen naar Mactan-Cebu International in Cebu. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cebu is Asia/Manila en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mactan-Cebu International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mactan-Cebu International in Cebu (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mactan-Cebu International in Cebu (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2022 - Thu
Cebu City, PH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu aug 11
moderate rain
29/28°C 9 km/h, SW 72% 757.56 mmHg
fri aug 12
light rain
29/26°C 9 km/h, SSW 71% 757.56 mmHg
sat aug 13
moderate rain
29/26°C 8 km/h, NW 71% 757.56 mmHg
sun aug 14
light rain
28/26°C 14 km/h, SW 75% 756.81 mmHg
mon aug 15
light rain
29/26°C 8 km/h, SSW 69% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Filipijnen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode PHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Filipijnen is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Filipijnen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +63 of 0063.