Cedar Rapids

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Eastern Iowa Airport in Cedar Rapids (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cedar Rapids. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cedar Rapids.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Eastern Iowa Airport
IATA code: CID
ICAO code: KCID
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6839 kilometer vliegen naar Eastern Iowa Airport in Cedar Rapids. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cedar Rapids is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Eastern Iowa Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Eastern Iowa Airport in Cedar Rapids (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Eastern Iowa Airport in Cedar Rapids (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Cedar Rapids, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 5
light rain
25/20°C 11 km/h, ENE 37% 763.57 mmHg
tue jun 6
moderate rain
27/19°C 22 km/h, NNE 43% 760.56 mmHg
wed jun 7
light rain
22/15°C 17 km/h, ENE 45% 760.56 mmHg
thu jun 8
broken clouds
22/16°C 13 km/h, ENE 40% 761.31 mmHg
fri jun 9
scattered clouds
24/20°C 14 km/h, SW 45% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.