Ceduna

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ceduna in Ceduna (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ceduna. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ceduna.
vlag van Australië
Vliegveld: Ceduna
IATA code: CED
ICAO code: YCDU
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15373 kilometer vliegen naar Ceduna in Ceduna. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ceduna is Australia/Adelaide en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ceduna op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ceduna in Ceduna (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ceduna in Ceduna (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2022 - Thu
Ceduna, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri aug 12
light rain
14/12°C 26 km/h, SSW 69% 762.82 mmHg
sat aug 13
light rain
12/12°C 29 km/h, SSW 58% 766.57 mmHg
sun aug 14
scattered clouds
14/11°C 18 km/h, WSW 51% 765.07 mmHg
mon aug 15
few clouds
16/11°C 23 km/h, SW 66% 763.57 mmHg
tue aug 16
sky is clear
17/15°C 17 km/h, NE 52% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.