Ceres

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ceres in Ceres (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ceres. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ceres.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Ceres
IATA code: CRR
ICAO code: SANW
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11187 kilometer vliegen naar Ceres in Ceres. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ceres is America/Argentina/Cordoba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ceres op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ceres in Ceres (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ceres in Ceres (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Ceres, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
sky is clear
31/18°C 26 km/h, NW 12% 759.06 mmHg
sun jun 16
scattered clouds
32/18°C 29 km/h, NW 11% 755.31 mmHg
mon jun 17
scattered clouds
28/17°C 36 km/h, NW 8% 756.06 mmHg
tue jun 18
sky is clear
34/17°C 26 km/h, NNW 9% 754.56 mmHg
wed jun 19
few clouds
33/17°C 25 km/h, NNW 13% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.