Chachapoyas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chachapoyas in Chachapoyas (Peru). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chachapoyas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chachapoyas.
vlag van Peru
Vliegveld: Chachapoyas
IATA code: CHH
ICAO code: SPPY
Hoofdstad van Peru: Lima

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10056 kilometer vliegen naar Chachapoyas in Chachapoyas. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chachapoyas is America/Lima en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chachapoyas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chachapoyas in Chachapoyas (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chachapoyas in Chachapoyas (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Chachapoyas, PE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
light rain
21/11°C 6 km/h, NNE 55% 759.81 mmHg
sun jun 23
light rain
21/12°C 7 km/h, ESE 50% 761.31 mmHg
mon jun 24
sky is clear
21/10°C 10 km/h, SE 45% 762.07 mmHg
tue jun 25
light rain
20/10°C 8 km/h, ESE 49% 762.07 mmHg
wed jun 26
light rain
21/10°C 8 km/h, ESE 46% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Peru

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Sol. Valutacode PEN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Peru is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Peru te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +51 of 0051.