Chanaral

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chanaral in Chanaral (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chanaral. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chanaral.
vlag van Chili
Vliegveld: Chanaral
IATA code: CNR
ICAO code: SCRA
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11372 kilometer vliegen naar Chanaral in Chanaral. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chanaral is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chanaral op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chanaral in Chanaral (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chanaral in Chanaral (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Chañaral, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
sky is clear
16/14°C 12 km/h, SW 72% 761.31 mmHg
wed jun 7
overcast clouds
17/14°C 12 km/h, NW 69% 762.07 mmHg
thu jun 8
sky is clear
17/14°C 21 km/h, SSW 68% 763.57 mmHg
fri jun 9
sky is clear
17/14°C 21 km/h, S 68% 763.57 mmHg
sat jun 10
scattered clouds
15/12°C 27 km/h, SSW 78% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.