Changchun

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Changchun in Changchun (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Changchun. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Changchun.
vlag van China
Vliegveld: Changchun
IATA code: CGQ
ICAO code: ZYCC
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7895 kilometer vliegen naar Changchun in Changchun. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Changchun is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Changchun op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Changchun in Changchun (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Changchun in Changchun (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 21, 2024 - Sun
Changchun, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
few clouds
20/15°C 26 km/h, SSW 39% 757.56 mmHg
tue apr 23
moderate rain
12/12°C 14 km/h, ENE 79% 759.06 mmHg
wed apr 24
light rain
17/15°C 25 km/h, SW 55% 754.56 mmHg
thu apr 25
broken clouds
23/18°C 43 km/h, WSW 30% 750.06 mmHg
fri apr 26
light rain
19/17°C 22 km/h, SW 42% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.