Changsha

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Changsha in Changsha (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Changsha. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Changsha.
vlag van China
Vliegveld: Changsha
IATA code: CSX
ICAO code: ZGHA
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8702 kilometer vliegen naar Changsha in Changsha. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Changsha is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Changsha op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Changsha in Changsha (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Changsha in Changsha (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Changsha, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
light rain
26/24°C 12 km/h, NW 58% 757.56 mmHg
wed jun 7
moderate rain
33/26°C 10 km/h, S 49% 755.31 mmHg
thu jun 8
moderate rain
26/25°C 13 km/h, NW 82% 755.31 mmHg
fri jun 9
sky is clear
32/27°C 5 km/h, NNE 57% 753.81 mmHg
sat jun 10
few clouds
33/28°C 9 km/h, E 49% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.