Changuinola

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Changuinola in Changuinola (Panama). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Changuinola. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Changuinola.
vlag van Panama
Vliegveld: Changuinola
IATA code: CHX
ICAO code: MPCH
Hoofdstad van Panama: Panama City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8989 kilometer vliegen naar Changuinola in Changuinola. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Changuinola is America/Panama en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Changuinola op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Changuinola in Changuinola (Panama). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Changuinola in Changuinola (Panama). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Changuinola, PA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
28/26°C 10 km/h, ENE 71% 757.56 mmHg
sun jun 16
light rain
28/26°C 5 km/h, SW 76% 757.56 mmHg
mon jun 17
moderate rain
27/25°C 8 km/h, NNW 81% 757.56 mmHg
tue jun 18
moderate rain
29/26°C 7 km/h, NE 66% 757.56 mmHg
wed jun 19
moderate rain
24/24°C 7 km/h, NW 96% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Panama

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Balboa. Valutacode PAB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Panama is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Panama te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +507 of 00507.