Changzhou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Changzhou in Changzhou (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Changzhou. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Changzhou.
vlag van China
Vliegveld: Changzhou
IATA code: CZX
ICAO code: ZSCG
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8731 kilometer vliegen naar Changzhou in Changzhou. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Changzhou is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Changzhou op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Changzhou in Changzhou (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Changzhou in Changzhou (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Changzhou, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
light rain
9/7°C 18 km/h, NW 95% 758.31 mmHg
wed mar 6
light rain
10/4°C 17 km/h, NNW 57% 766.57 mmHg
thu mar 7
scattered clouds
10/8°C 10 km/h, NNE 44% 767.32 mmHg
fri mar 8
light rain
12/6°C 15 km/h, NNW 51% 768.82 mmHg
sat mar 9
scattered clouds
9/4°C 17 km/h, ENE 44% 771.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.