Chaoyang

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chaoyang Airport in Chaoyang (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chaoyang. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chaoyang.
vlag van China
Vliegveld: Chaoyang Airport
IATA code: CHG
ICAO code: ZYCY
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7887 kilometer vliegen naar Chaoyang Airport in Chaoyang. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chaoyang is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chaoyang Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chaoyang Airport in Chaoyang (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chaoyang Airport in Chaoyang (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 14, 2022 - Sun
Chaoyang, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 15
light rain
26/18°C 20 km/h, NNE 67% 749.31 mmHg
tue aug 16
sky is clear
26/22°C 15 km/h, NNE 54% 756.06 mmHg
wed aug 17
sky is clear
27/21°C 11 km/h, SSE 52% 755.31 mmHg
thu aug 18
moderate rain
23/20°C 14 km/h, S 81% 752.31 mmHg
fri aug 19
overcast clouds
27/21°C 11 km/h, ENE 63% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.