Chaparral

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chaparral in Chaparral (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chaparral. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chaparral.
vlag van Colombia
Vliegveld: Chaparral
IATA code: CPL
ICAO code: SKHA
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9017 kilometer vliegen naar Chaparral in Chaparral. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chaparral is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chaparral op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chaparral in Chaparral (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chaparral in Chaparral (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Chaparral, CO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
light rain
28/21°C 8 km/h, WNW 59% 757.56 mmHg
sun jun 23
moderate rain
27/20°C 9 km/h, WNW 65% 759.06 mmHg
mon jun 24
light rain
25/21°C 8 km/h, SSE 71% 760.56 mmHg
tue jun 25
light rain
26/20°C 10 km/h, SSE 62% 761.31 mmHg
wed jun 26
light rain
28/20°C 10 km/h, WNW 56% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.