Chapeco

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aeroporto Municipalcipal Chapeco in Chapeco (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chapeco. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chapeco.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Aeroporto Municipalcipal Chapeco
IATA code: XAP
ICAO code: SBCH
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10435 kilometer vliegen naar Aeroporto Municipalcipal Chapeco in Chapeco. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chapeco is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aeroporto Municipalcipal Chapeco op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aeroporto Municipalcipal Chapeco in Chapeco (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aeroporto Municipalcipal Chapeco in Chapeco (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Chapecó, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
light rain
25/20°C 5 km/h, ENE 62% 762.82 mmHg
fri mar 31
heavy intensity rain
30/16°C 8 km/h, WSW 46% 761.31 mmHg
sat apr 1
light rain
22/16°C 8 km/h, SE 70% 761.31 mmHg
sun apr 2
sky is clear
26/21°C 8 km/h, ESE 50% 760.56 mmHg
mon apr 3
sky is clear
27/20°C 6 km/h, NE 45% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.