Charters Towers

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Charters Towers in Charters Towers (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Charters Towers. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Charters Towers.
vlag van Australië
Vliegveld: Charters Towers
IATA code: CXT
ICAO code: YCHT
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15135 kilometer vliegen naar Charters Towers in Charters Towers. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Charters Towers is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Charters Towers op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Charters Towers in Charters Towers (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Charters Towers in Charters Towers (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Charters Towers, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
broken clouds
24/19°C 31 km/h, ENE 53% 763.57 mmHg
sat may 25
light rain
25/19°C 27 km/h, E 43% 764.32 mmHg
sun may 26
sky is clear
26/19°C 22 km/h, ESE 45% 764.32 mmHg
mon may 27
light rain
26/20°C 19 km/h, ESE 37% 762.82 mmHg
tue may 28
light rain
26/18°C 22 km/h, ENE 39% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.