Chatham

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chatham in Chatham (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chatham. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chatham.
vlag van Canada
Vliegveld: Chatham
IATA code: XCM
ICAO code: CNZ3
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6239 kilometer vliegen naar Chatham in Chatham. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chatham is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chatham op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chatham in Chatham (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chatham in Chatham (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2022 - Sun
Chatham, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun dec 4
overcast clouds
5/6°C 20 km/h, ENE 78% 762.82 mmHg
mon dec 5
light rain
7/7°C 17 km/h, NNE 77% 767.32 mmHg
tue dec 6
few clouds
6/2°C 20 km/h, NNE 71% 767.32 mmHg
wed dec 7
scattered clouds
3/1°C 17 km/h, NNW 81% 765.07 mmHg
thu dec 8
sky is clear
4/1°C 17 km/h, SW 57% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.